Blog


Er du nysgerrig på kropsterapi, eller måske hvordan du kan hjælpe dig selv, så tjek om der er noget på bloggen der interessere dig.
- Der er en masse selvhjælpstricks i videoerne!

Floating
29.12.2019

Jeg var så heldig at få 3 x floating i julegave og bookede omgående en tid hos Float Studie Aarhus. 
Floating er  en tank med 35 grader varmt vand og 42 % Epsom saltopløsning. Tanken er lydtæt så der er helt stille når du flyder.
Floating er ikke en ny opfindelse. Allerede i 50erne fandt man ud af de mange positive effekter der kan være ved at flyde vægtløs i vandet i et mørkt og stille rum, men det er ret nyt i Aarhus :) 
Nogle af de fordele Float studio aarhus nævner på deres side er en positiv indflydelse på er bla. stress, angst, smerter, eksem, restitution og at man kommer i en meditativ tilstand ved at flyde i mørke og stilhed. 
Jeg kom i godt tid så der lige var tid til at lande før jeg skulle i tanken. Du får håndklæde udleveret og der er en dejlig varm stemning. Eneste minus jeg personligt godt kunne undvære, er duften af røgelse, der hang lidt i næsen efterfølgende. 

Du får din egen lille kabine med bad og god plads omkring dig. 
De første 10 min af sessionen, der varer en time, er der musik. Det er selvsagt ikke techno men derimod en dejlig afslappende bølgebrusende lyd. Man kan vælge at have lyset tændt eller slukket. 
Jeg plumpede i og vupti flød på vandet. Slukkede lyset med det samme, og prøvede af finde mig tilrette. Selv om jeg godt vidste at man flød blev jeg alligevel overrasket over hvor LET man flyder. Det er helt vildt.
De første 40 minutter var lidt en kamp, for jeg kunne virkeligt mærke min nakke ,der bare spændte så vildt op i den vægtløse tilstand. Jeg har en tendens til at holde mig selv sammen og oppe i nakken men her blev det bare forstørret mange gange. Jeg er jo vant til i behandling både selv at give slip, og få mine klienter til at slippe så jeg ved normalt godt hvordan jeg skal gøre det. . Efter ca 40 min, ja man ved det jo ikke for man mister tidsfornemmelsen, slap nakken og jeg kunne nyde bare at at være i det varme mørke vand. 

Efter sessionen tager man et bad og der er en lille lounge hvor man lige sidder 10 min og nyder en kop te. 
Hvad fik jeg så ud af min session. Jeg blev virkeligt mindet om hvor meget jeg holder mig selv oppe i nakken. Det at der igen er skabt en bevisthed om det gør at jeg bliver mere opmærksom på det og kan arbejde med det. 
Alt i alt en god oplevelse jeg glæder mig til at gentage. Kan varmt anbefale Float Studio i Aarhus https://floatstudio.dk

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar


Jesper Lassen Nielsen - tlf: +45 40618853
info@jesperlassennielsen.dk
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk