Blog


Er du nysgerrig på kropsterapi, eller måske hvordan du kan hjælpe dig selv, så tjek om der er noget på bloggen der interessere dig.
- Der er en masse selvhjælpstricks i videoerne!

Gi slip på dig selv
25.05.2019

En af de ting jeg konstant prøver på er at gi slip og blive i nuet. Gi slip på bekymringer, på at skulle præstere og på den forestilling som jeg har om hvad andre syntes om mig.. Gi slip på min krop og de spænd der ligger i den som er forbundet til alle de ovennævnte ting .Lige netop præstation er noget som jeg konstant har udfordringer med. Hele min tilværelse har handlet om præstation for at føle at det jeg gør er godt nok, og dermed at jeg er god nok

Her til aften havde jeg en fantastik oplevelse af, at det hele gik op i en højere enhed. Det var på en tur i skoven med min hund efter aftensmaden. Jeg havde god musik i ørene (Dire Straits, ja så gammel er jeg lol) og sang og dansede højlydt gennem skoven, uden omtanke for omgivelserne. Det føltes fantastisk bare at nyde den smukke natur, friheden i kroppen og at der ikke var noget, jeg skulle nå. Jeg var så fri og de få forbipasserende jeg mødte smilede mens jeg dansede videre. Jeg nåede lige at tænke, nu må jeg hellere tie stille og bare gå forbi men noget i mig sagde ”nej fuck det, Jeg gir den gas”. Det var så fedt og føltes så dejlig frit bare at være mig og udtrykke det jeg havde lyst til, uden at lægge bånd på. Ofte lægger vi bånd på os selv, fordi vi er bange for reaktionen vi får fra vores omgivelser. 
Hvornår har du sidst følt dig helt fri og tilstede i nuet
?

Kommentarer (1)
Vibeke Larsen
23.02.2020 (11:35)
Fantastisk indlæg!
Det er lige præcis det, det handler om - at kunne give slip, slippe egne og andres begrænsninger/fordomme. Det handler om at få hjertet til at synge og sjælen til at danse.
Jeg sad med et stort smil på læben, mens jeg læste dit lille indlæg :-). Tak for det.

Skriv en kommentar


Jesper Lassen Nielsen - tlf: +45 40618853
info@jesperlassennielsen.dk
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk