Udtalelser


Super effektivt!

Jeg har nu været til 2 Totum behandlinger hos Jesper Nielsen, og det har begge gange været specielle oplevelser som er svære at beskrive. Den første behandling havde jeg en meget speciel følelse da jeg kom ned fra briksen, jeg kunne mærke en sammenhæng gennem hele min krop fra nakken helt til tæerne og jeg havde meget nemmere ved at trække vejret. Behandlingen er/var bestemt ikke massage, nogle gange gjorde det lidt ondt men uden tvivl at det gør rigtig godt bagefter. Jeg kan klart anbefale Totum behandling og ikke mindst Jesper Nielsen som behandler.

Christian Rank
Elite Golfspiller

Jeg har aldrig oplevet noget lignende

Jeg søgte behandling for en skulderskade som jeg længe havde døjet med. Jeg havde før prøvet kiropraktor og også andre behandlere – men uden større succes. De første behandlinger fra Jesper var meget effektfulde. Masser af psykiske spændinger og stress blev forløst og kroppen kom tilbage i balance. Det var en stærk og anderledes oplevelse, både på det fysiske og psykiske plan – og jeg havde slet ikke forventet at reagere så stærkt. Men effekten var stort velvære, lettere ved at trække vejret og mærke sig selv. Efter 3. gang forsvandt skuldersmerten på nærmest magisk vis!
Jesper er en Totum behandler, som er super kompetent, klar, nøgtern og indfølende på en behagelig måde. Og det gør at man tør slippe paraderne, så behandlingen for alvor kan få fat. – Så en stor anbefaling her fra!

- Susanne

Mere overskud

Jeg valgte at få min første behandling ved Jesper fordi jeg synes at den behandlings form han benytter sig af var noget anderledes end de behandlinger jeg har prøvet før.
Jeg har altid styrketrænet og været i god fysisk form men efter at have fået barn nummer to og var presset på manglende søvn i flere måneder havde min krop og mit hoved behov for noget ekstra overskud. At kontakte Jesper skulle vise sig at være den bedste beslutning jeg havde taget længe i forhold til at gøre noget godt for mig selv.
Efter en grundig samtale med Jesper fik jeg min første behandling og uden at lyde helt sentimental fik jeg tårer i øjnene fordi jeg efter den times behandling følte mig afslappet både mentalt og fysisk.
Udover den fantastiske behandling fik jeg gode råd og øvelser i forhold til min krop og det har været en kæmpe hjælp, især hvad angår åndedræt fordi jeg har tendens til at glemme at have fokus på det i en travl hverdag.
Der er ingen tvivl om at de forskellige behandlinger har givet mig noget mere balance og ro i hverdagen og det er med stor glæde at jeg ser frem til de fremtidige behandlinger.
Derfor vil jeg give Jesper mine bedste anbefalinger.

Hilsen suzana

"Effektiv behandling - skadefri igen"

Jeg kan kun give Jesper min varmeste anbefaling. Jeg har været til behandling et par gange hos ham, og hver gang er jeg gået derfra mere end tilfreds! Første gang var mest speciel, da man pludselig bliver bevidst om hvor spændt man går og er hele tiden, samtidig med at man bliver mindet om, hvor vigtig vejrtrækningen egentlig er for at slappe af. Anden gang jeg kom til Jesper, var på grund af at jeg havde smerter i skulderen, og begge arme blev følelsesløse af og til. Han formodede da at løsne op i mine skuldre, og det viste sig så, at det højst sandsynligt var en nerve der sad i klemme. Det betød jeg kunne komme i gang med min træning igen, og det kan jeg kun takke Jesper for. Han er enormt kompetent og ved hvad han laver, så det gør at man føler man er i trygge hænder når man er i behandling.

Michael Blendstrup

Det virker og det hjælper

TOTUM KROPSTERAPI – HVAD ER DET? Set med en kundes øjne.
DET VIRKER OG DET HJÆLPER…………………….
Gennem flere år har jeg haft tiltagende problemer med rygsmerter og lændehold. Talrige besøg hos lægen med efterfølgende henvisning til adskillige scanninger – undersøgelser – recepter til smertestillende medicin - fysioterapi og kiropraktor har kun haft den virkning at min tegnebog er blevet lettere at bære! 😊
Seneste langvarige udredning på Århus Universitetshospital gav det svar, fra en ret arrogant overlæge,: ”At det var noget jeg i min alder (lige godt 60 år) måtte lære at leve med og jeg kunne jo tage nogle smertestillende piller når jeg syntes det blev for slemt. Som patient var jeg et aldeles uinteressant tilfælde!” Citat slut!
Efter den besked var jeg færdig med hvad det offentlige system kunne tilbyde mig og var indstillet på at jeg måtte leve med smerterne!
Gennem mit job som fotograf kom jeg i kontakt med Jesper Lassen Nielsen, der er TOTUM Kropsterapeut.
TOTUM – hva’ mon det er for noget tænkte den skeptiske del af mig. Er det sådan noget ”Hokus-Pokus” alternativt halløjsa?
DET ER DET IKKE.
Efter første behandling hos Jesper, mærkede jeg en klar bedring. Jo vist var jeg da ret øm i kroppen, men ikke de sædvanlige smerter. Jeg følte en større bevægelighed og på en eller anden måde syntes jeg, at kunne mærke en lethed i kroppen. Det lyder måske mærkelig, men det er den bedste måde jeg kan beskrive det på. Jeg så faktisk frem til næste behandling. Allerede efter 3 behandlinger, tog jeg faktisk ingen smertestillende medicin mere. Og der går nu længere og længere tid mellem behandlingerne, for at holde smerterne væk og ryggen smidig. Jeg har også lært at smerter i ryg – og andre steder – kan fremkomme af adskillige andre faktorer i kroppen end den muskulære del.
Jesper er meget engageret og interesseret i sit job. Han fortæller alt hvad han gør undervejs og spørger ikke ret meget om hvor der skal sættes ind. Det er som om han både kan se det og mærke hvor problemet er lokaliseret.
Behandlingen foregår i en meget afslappet atmosfære og helt uden stress. Det er faktisk mig selv der en gang imellem må minde Jesper om, at nu er tiden da vist overskredet 😊 Han bliver ved fordi: ”Der er også lige noget her, jeg gerne vil have fat i”, som han siger.
Efter en behandling kom der pludselig en mail med nogle gode råd han lige syntes jeg skulle prøve. Det er da service 😊
I modsætning til fysioterapeut og læge, lavede Jesper et kort – men effektivt – træningsprogram som jeg med stort udbytte følger. De tidligere træningsprogrammer jeg tidligere har fået forslået har været af halve timers varighed, eller mere. Og hånden på hjertet; det får man ikke altid lige ”tid til”. Øvelserne Jesper har givet mig kan laves stort set overalt på alle tider af dagen og er alle af 2 – 3 minutters varighed. Det virker!
Det eneste jeg er ked af er, at jeg ikke konsulterede Jesper noget tidligere! Det kunne have sparet mig for rigtig mange smerter og indtagelse af en stor mængde smertestillende medicin.
De bedste anbefalinger her fra til Jesper Lassen Nielsen og TOTUM Krosterapi.
Vil du høre mere direkte fra mig om hvordan det virker på mig er du velkommen til at ringe mig på tlf. 2971 5755.
Mange hilsner – og tak Jesper.
Fra

Jørn Alsted

Mere overskud

Jeg fik en tid hos Jesper, da jeg i længere tid har døjet meget med ondt i nakken og skuldre. Jespers Totum behandling er meget anderledes end hvad jeg før har prøvet, og han rammer de ømme punkter – tro mig!! 3 uger efter behandlingen har jeg ikke smerter i nakke og skuldre mere, jeg har også en følelse af overskud og mærker en større glæde i hverdagen. Jeg er selvstændig og mor til 3 – og jeg har brug for det overskud.Tak Jesper. Venligst fra Janne”


Effektivt

Jeg har en fin evne til at udvikle muskelspændinger - og et lidt udfordret bevægeapparat (slidgigt), og har derfor været hos en del behandlere igennem tiden. Jeg kan klart anbefale Jesper - og kommer selv tilbage til Jesper - af følgende grunde:

Jesper har en fantastisk evne til at skabe et tillidsfuldt rum, hvor man som kunde føler sig "set" og mødt på kompetent og positiv vis. Det skaber tryghed og giver gode forudsætninger for at få det bedste ud af behandlingen.

Jespers behandling er helhedsorienteret på den fede måde. Hvis jeg eksempelvis har spændt mig til et effektivt hold i nakken, kan midlet til at løsne op sidde et helt andet sted end dér på toppen af skulderen, hvor de fleste ville sætte tommelfingeren i. Tilgangen gør, at behandlingen "holder længere" og på sigt - ved at man forholder sig bevidst til op- og afspænding, vejrtrækning og andre gode ting, som Jesper ser og fortæller - måske endda kan blive i stand til at forebygge, at skavankerne overhovedet opstår.

Effekten af behandlingen er overbevisende. Og det gælder ikke bare i kroppen, men også forståelsesmæssigt: gennem instrukserne omkring vejrtrækning og de spørgsmål, der stilles, får jeg redskaber til at udvikle en forståelse for mine handlemønstre - og hvilken (positiv og negativ) betydning de har for min krop.

Jeg kan klart anbefale Jesper - både som behandler af skavanker og som katalysator for kropsbevidsthed.

Som klient får man betydelig værdi for pengene.

Anja Brøting


Mere frihed

I løbet af Jespers behandlinger har han kunne påpege steder med ømhed som jeg aldrig har kunne mærke eller er blevet gjort opmærksom på tidligere gennem andre behandlinger. Udvidende om mine opfattelse og tanker på det pågældende tidspunkt, kunne Jesper pege på hvilke tanker der holdte mig tilbage og med hjælp af behandling og gode snakke fik vi løsnet op både mentalt og fysisk. Totum behandling dykker dybt ned i både krop og sind og er en anbefaling værd!Rasmus Lind. Elitegolfspiller


Man bliver glad af behandlingen

Jeg er netop vendt hjem fra briksen i Hylke hos den dygtigste behandler. Jeg har gennem mange år opsøgt mange forskellige behandlere for at få hjælp til mine mange skavanker, dog uden at det lykkedes optimalt. Der findes ikke nogen dygtigere end kropsterapeut Jesper Lassen. Han er fantastisk. 10 stjerner til ham. TAK for mit nye liv og tak for din omsorg. Man bliver glad af behandlingen. 🙏🙏🙏🙏🙏

Britta Bruun

Empatisk og dygtig

Jesper er en utrolig empatisk og dygtig behandler, som altid har til formål at hjælpe med netop den udfordring man står overfor. jeg har altid følt mig set og hørt, samt følt mig tryg i hans hænder. Han er en stor årsag til at jeg stille og roligt er på vej ud af min stress.

Anne

Imponerende

Jesper skal have den bedste anbefaling herfra. Jesper er yderst kompetent og får hurtigt fundet frem til de grundliggende problemstillinger. Han har en fantastisk forståelse for hele kroppens balance. Det er dybt imponerende hvorledes Jesper lykkes med at finde problemets kerne, som måske kan stamme fra noget helt andet end man har forestillet sig. Topkarakter herfra til dig Jesper.

Kian

Meget kompetent og empatisk

Meget kompetent og empatisk. Oplevede der var focus på kroppen som helhed og ikke kun på det sted smerten “sad”. Oplevede at blive lyttet til, fik svar på spørgsmål. Vejrtrækningen blev drøftet, fik en forklaring på vigtigheden af at få trukket vejret godt igennem. En behandling hvor min krop reagerede med kvalme og ømhed, en uge senere lidt gener i ryg og baglår, nu 14 dage senere ingen gener. Jeg anbefaler meget gerne Jesper, og vender gerne tilbage, hvis jeg får smerter igen.

Sonja

Jesper Lassen Nielsen - tlf: +45 40618853
info@jesperlassennielsen.dk
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk